HITMACHINE

Dansen op de beste, leukste en lekkerste hits van vroeger en hedendaags. Bij jou in de stad het populairst!

Dans jezelf een summerbody op al je lieveliengsliedjes bij Hitmachine!
— Hitmachine
TICKETS KOPEN?

Wij organiseren veel verschillende feesten in veel verschillende steden. Kijk dus goed in de ticketshop of je het juiste ticket bemachtigd!

TICKETSHOP

UITGELICHTE CONCEPTEN

Entertainment en kwaliteit staan bij Firstnoise voorop. Wij streven er naar om op elk event de juiste beleving te geven aan elk publiek. Door middel van verschillende concepten, met een andere doelgroep en invulling proberen wij de behoeftes van onze bezoekers zo veel mogelijk te voorzien van de juiste ingrediënten.

Dit concept in/op jouw locatie? Neem contact op!

KLIK HIER!


GESCHIEDENIS HITMACHINE
Hitmachine is voor het eerst gegeven in Vrienden Zoetermeer. Dit deden wij élke Vrijdag! Sinds dien is het helemaal gek gegaan. Week in, week uit waren wij uitverkocht! Wij hebben helaas heel veel avondjes gehad waarop wij mensen moesten weigeren. Zo zijn wij dit concept gaan gegeven in meerdere steden: Venlo, Hengelo, Meppel, Vlaardingen, Zeist, Breda, Grathem en niet te vergeten: Zoeterwoude. Vervolgens zijn wij dit succesvolle concept gaan geven in de Silverdome, dit ging maar liefst 7x uitverkocht in de voorverkoop! Ook de 8e ging richting uitverkocht, maar toen kwam corona...

CONTACT OPNEMEN?

Adres: Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer

Telefoon: 070 204 2600

Uren: Elke dag van 10:00 tot 18:00

E-mail: info@firstnoise.nl

TERUG NAAR BOVEN