GELIKT

Gelikt staat voor mooie vrouwen, gelikt-lady's, danseressen, lolly's, een killer line-up, magische wonderland deco en de gezelligste mensen uit de regio. Zomaar een kleine opsomming van een avondje Gelikt!

Het perfecte recept voor een magische avond met de mooiste dames uit de regio en een volgeladen locatie!
— Gelikt
TICKETS KOPEN?

Wij organiseren veel verschillende feesten in veel verschillende steden. Kijk dus goed in de ticketshop of je het juiste ticket bemachtigd!

TICKETSHOP

UITGELICHTE CONCEPTEN

Entertainment en kwaliteit staan bij Firstnoise voorop. Wij streven er naar om op elk event de juiste beleving te geven aan elk publiek. Door middel van verschillende concepten, met een andere doelgroep en invulling proberen wij de behoeftes van onze bezoekers zo veel mogelijk te voorzien van de juiste ingrediënten.

Dit concept in/op jouw locatie? Neem contact op!

KLIK HIER!


GESCHIEDENIS GELIKT
Gelikt is voor het eerst gegeven in Amphion Zoetermeer. Later is dit Envy geworden. Ook hier gaven wij Gelikt editie's! Dit concept was zó populair dat wij over gingen naar Spetters en Vrienden. Zo hadden wij 2 area's met 1 Gelikt editie! Hier moesten we meer mee doen. Zo zijn wij ook Gelikt gaan geven in de volgende steden: Vlaardingen, Leiden, Zeist, Gouda, Den Haag en Breda!

CONTACT OPNEMEN?

Address: Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer

Telefoon: 070 204 2600

Uren: Elke dag van 10:00 tot 18:00

E-mail: info@firstnoise.nl

TERUG NAAR BOVEN