DANSEN & SJANSEN

De naam zegt het al! Tijdens deze avondjes wordt er goed gedanst en gesjanst. Ook helpen we graag daarbij! Zo zijn er op al deze avondjes glow bandjes met verschillende kleuren. Groen = single, oranje = ingewikkeld en rood = bezet. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is op deze avondjes gekkigheid!

Flirt bandjes, de beste urban & hits van dit moment, de leukste & gezelligste mensen uit de regio én de regel dat stilstaan verboden is zijn het perfecte recept voor weer een heerlijke avond!
— Dansen & Sjansen
TICKETS KOPEN?

Wij organiseren veel verschillende feesten in veel verschillende steden. Kijk dus goed in de ticketshop of je het juiste ticket bemachtigd!

TICKETSHOP

UITGELICHTE CONCEPTEN

Entertainment en kwaliteit staan bij Firstnoise voorop. Wij streven er naar om op elk event de juiste beleving te geven aan elk publiek. Door middel van verschillende concepten, met een andere doelgroep en invulling proberen wij de behoeftes van onze bezoekers zo veel mogelijk te voorzien van de juiste ingrediënten.

Dit concept in/op jouw locatie? Neem contact op!

KLIK HIER!


GESCHIEDENIS DANSEN & SJANSEN
Dit concept is voor het eerst gegeven in Zeist. Dit was zo'n groot succes dat dit maandelijkse flirt-avondje terug kwam. Daarna zijn we dit ook gaan geven in steden als: Venlo, Hengelo, Vlaardingen en Zoeterwoude.

CONTACT OPNEMEN?

Adres: Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer

Telefoon: 070 204 2600

Uren: Elke dag van 10:00 tot 18:00

E-mail: info@firstnoise.nl

TERUG NAAR BOVEN