Testen voor toegang, hoe zit dat nou precies?We krijgen enorm veel vragen omtrent het testbeleid. Daarom bij deze nog een keer de meest gestelde vragen en antwoorden op een rij.

On The Rocks Silverdome is alleen toegankelijk met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) en een negatief testbewijs óf volledige vaccinatie, welke je kunt aantonen in de CoronaCheck-app. Een negatieve test van de GGD of een negatieve zelftest worden niet geaccepteerd. Het inplannen van de test kan via de CoronaCheck-app of testenvoortoegang.org. Plan je test tijdig in!

Moet ik mij laten testen?
Ja, voor alle evenementen dien je een geldig corona-toegangsbewijs te hebben.

Ik ben al volledig gevaccineerd, moet ik me alsnog laten testen?
Wanneer je volledig bent gevaccineerd, is het laten testen voor toegang niet meer vereist. Vanaf 24 juni kun je in de CoronaCheck-app jouw corona-toegangsbewijs aanmaken middels een QR-code. Deze QR-code scannen wij bij de entree van On The Rocks Silverdome.

Wanneer moet ik mij laten testen?
Je moet maximaal 40 uur voor aanvang van een van onze evenementen gratis laten testen via www.testenvoortoegang.org, dus niet bij de GGD of een andere sneltestaanbieder. Via de CoronaCheck-app kun je bij de entree aantonen dat je negatief getest bent.

Als ik mij vrijdag laat testen, geldt deze test dan ook nog voor zaterdag?
Ja, alleen wanneer jij je op vrijdag laat testen, geldt de test ook nog zaterdag. Je moet je maximaal 40 uur voor aanvang van onze evenementen laten testen.

Ik ben positief getest bij de GGD in de laatste 6 maanden, wat nu?
Vanaf 1 juli is het volgens de website van rijksoverheid.nl mogelijk om in de CoronaCheck-app een QR-code aan te maken die toegang verleent tot een van onze evenementen! Hiervoor dien je wel een bewijs te hebben van de GGD.

Hoe kan ik dit bewijzen?

  • Download de CoronaCheck-app. Bij een negatieve test ontvang je een digitaal toegangsbewijs via mail & sms.
  • Upload dit in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone? Via www.coronacheck.nl kun je ook alle stappen doorlopen.
  • Bij binnenkomst zal het negatieve testbewijs (of volledige vaccinatie of herstelbewijs) in combinatie met een geldig legitimatiebewijs worden gecontroleerd.
  • Natuurlijk wordt jouw feest-ticket op geldigheid gecheckt.
TERUG NAAR BOVEN