VRIENDENDIENST

Vriendendienst is het populairste 18+ concept bij jou in de regio. Elke week kijk je er weer naar uit om met je maatjes naar Vriendendienst te komen en weer al die bekende gezichten tegen te komen. Met onze bekende DJ-team draaien wij alleen maar hits vanuit de 90's tot nu!

Een avond Vriendendienst is gezellig, sfeervol, vrolijk, op een top locatie en met de meest dansbare hits!
— Vriendendienst

LIT NYE

Het grootste NYE event van Zuid-Holland voor jongeren. De plek waar jij knallend het nieuwe jaar ingaat, de ultieme indoor festival beleving op een top locatie en een geweldig bijpassende Line-Up.

Elk jaar weer een hele beleving voor de jongeren in Zoetermeer. Proost jij met ons mee?
— LIT

GELIKT

Gelikt staat voor mooie vrouwen, gelikt-lady's, danseressen, lolly's, een killer line-up, magische wonderland deco en de gezelligste mensen uit de regio. Zomaar een kleine opsomming van een avondje Gelikt!

Het perfecte recept voor een magische avond met de mooiste dames uit de regio en een volgeladen locatie!
— Gelikt

HITMACHINE

Dansen op de beste, leukste en lekkerste hits van vroeger en hedendaags. Bij jou in de stad het populairst!

Dans jezelf een summerbody op al je lieveliengsliedjes bij Hitmachine!
— Hitmachine

DANSEN & SJANSEN

De naam zegt het al! Tijdens deze avondjes wordt er goed gedanst en gesjanst. Ook helpen we graag daarbij! Zo zijn er op al deze avondjes glow bandjes met verschillende kleuren. Groen = single, oranje = ingewikkeld en rood = bezet. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is op deze avondjes gekkigheid!

Flirt bandjes, de beste urban & hits van dit moment, de leukste & gezelligste mensen uit de regio én de regel dat stilstaan verboden is zijn het perfecte recept voor weer een heerlijke avond!
— Dansen & Sjansen

Roaring Twenties

Met de huidige Corona maatregelen zitten we allemaal in een roerige tijd. Lang geen sociaal contact gehad, geen zekerheden meer, geen feestjes en geen gezelligheid. Daarom gaan we dit twee keer zo hard inhalen met dit gloednieuwe concept!

Dansen tot in de vroege ochtend uurtjes op je favoriete hitjes. Daar zijn wij goed in!
— Roaring Twenties
TERUG NAAR BOVEN