Nightlife

Firstnoise Events is actief in het hele land met feesten in clubs, cafés en discotheken!

De passie en liefde van Firstnoise Events voor de evenementen is ooit ontstaan in de club. In 2011 werd het eerste evenement: Omdat Het Kan georganiseerd in discotheek: Amphion in Zoetermeer. Dit was een groot succes! Dit smaakte naar meer.

 

passie en liefde voor evenementen Firstnoise Events

Na een aantal jaar feesten geven in Amphion was het tijd om ook buiten Zoetermeer door te groeien. Het feestje ’Gelikt’ was het eerste grote club feest waar Firstnoise Events mee door heel Nederland trok. Zo waren er oa. succesvolle edities in: Paard van Troje (Den Haag), Kerkplein (Breda), InCasa (Leiden), Vios (Hengelo), Woodies (Gouda), De Koets (Zeist), Showtime (Vlaardingen) en nog veel meer toffe locaties.

Naast het 18+ concept Gelikt, is Hitmachine het 16+ concept geworden dat op meerdere locaties door heel het land wordt georganiseerd. De naam zegt het natuurlijk al, Hitmachine draait om de beste hits van toen en nu.

Ook de komende tijd hebben wij weer heel veel leuke club evenementen op de planning staan. Wij zijn niet alleen actief met eenmalige club evenementen op locaties, wij geloven juist zelf heel erg in lange termijn samenwerkingen. Daarom zijn bijna al onze concepten vaak minimaal 1 keer per maand te vinden op de locaties. En doen wij zelfs programmeringen op locaties waar wij elke vrijdag en zaterdag alles invullen rondom de programmeringen van de evenementen.


Contact opnemen?

 

KLIK HIER!


TERUG NAAR BOVEN