Livestream

Firstnoise Events is gespecialiseerd in online livestreams!

Een livestream biedt mogelijkheden om een evenement zoals een beurs, concert, congres, training of een vergadering op hetzelfde moment online te delen met publiek over de hele wereld. Met een livestream vergroot je je bereik onder je doelgroep en bied je publiek, dat fysiek niet aanwezig kan zijn, toch een mogelijkheid om het evenement bij te wonen. Ook biedt het de mogelijkheid om sprekers die niet aanwezig kunnen zijn of aan de andere kant van de wereld zitten live te verbinden.

Live in 3,2,1.. Regisseur Firstnoise Events

Wij denken mee met de communicatiestrategie. Vanaf het begin stellen we vragen, luisteren, kijken, voelen en komen met een concept dat jouw verhaal op de beste manier overbrengt. Wat moet de doelgroep bijblijven en waarom? Waar moet over worden nagepraat? Samen achterhalen wij de kern van het doel om dit goed te kunnen laten overkomen tijdens de livestream. Een weldoordacht concept, programma, draaiboek, locatie, decor, regie, belichting, meerdere bemande camera’s, geluid, graphics, instarts van content; het organiseren van een professioneel online event vraagt om een goede voorbereiding. Op alle vlakken zorgen we ervoor dat alle puntjes op de 'i' staan. Zo zorgen we er samen voor dat dit een prachtige livestream wordt!

Wij zien om ons heen dat de organisatoren van evenementen de mogelijkheden van livestreamen steeds meer ontdekken. Het is wat ons betreft geen vervanging van het fysiek aanwezig zijn. Persoonlijk ontmoeten, geuren, kleuren en geluiden direct ervaren en ter plekke deelnemen is het mooiste wat er is. Livestreamen is dan ook een aanvulling en geen vervanging van deelname aan jouw event. En het is een geweldige tool om meer mensen mee te laten beleven waar jij met je evenement voor staat.
Contact opnemen?

 

KLIK HIER!


TERUG NAAR BOVEN