Evenementen

Firstnoise Events is sinds 2011 actief in de evenementen branche.

Naast de vele clubfeesten die wij doen met Firstnoise Events zijn wij ook actief met grotere evenementen. Wij hebben meerdere grote producties gedaan zoals: indoor festivals, outdoor festivals en pop-up terrassen.

In 2011 was het eerste grote festival wat wij hebben georganiseerd, het Yolo festival (outdoor festival) bij Snowworld in Zoetermeer. Dit was een kleinschalig festival tot 1500 personen, dat de eerste 3 edities uitverkocht is gegaan. Na 3 jaar Yolo wisten wij één ding zeker.. dit smaakt naar meer!

Beleving en kwaliteit staan voorop Firstnoise Events

In 2016 zijn wij benaderd door Gemeente Zoetermeer om een grootschalig indoor festival te organiseren voor de 16+ jeugd in Zoetermeer. De eerste editie hadden wij een maximale capaciteit van 1300 bezeoekrs, dit is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met +2500 bezoekers!

In juli 2020 was het helaas niet mogelijk om groot of kleinschalige evenementen te organiseren door de corona crisis. Wij zijn toen met het hele team bij elkaar gekomen om te kijken wat er wel mogelijk was. Uiteindelijk zijn wij met het idee gekomen om een pop-up terras te ontwikkelen naast de Silverdome in Zoetermeer.

Dit terras stond in het teken van: op vakantie in eigen land. Palmbomen, houtsnippers, food corner, cocktails en lekkere beach house. Dit was een prachtig project om te doen in tijden dat er niet veel kon!

Buiten Yolo festival, LIT en Sweet Garden om doen wij nog veel meer met ons team. Ook in de toekomst staat het op de planning om duizenden bezoekers te laten genieten van heel veel unieke ervaringen op onze grootschalige evenementen.
Contact opnemen?

 

KLIK HIER!


TERUG NAAR BOVEN